Podmienky ochrany osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Poskytovateľ je zodpovedný v zmysle ustanovení zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „Zákon o ochrane osobných údajov“), zabezpečiť právnu ochranu osobných údajov Objednávateľa a ním určených tretích osôb v Objednávke a to za účelom poskytnutia produktov.

Podľa ustanovenia § 10 ods. 3 písm. b) zákona č. 122/2013 Zákona o ochrane osobných údajov, Poskytovateľ v procese uzatvárania zmluvy spracúva osobné údaje Objednávateľa bez jeho súhlasu ako dotknutej osoby, keďže spracúvanie osobných údajov Objednávateľa je nevyhnutné na plnenie zmluvy, v ktorej vystupuje ako jedna zo zmluvných strán. Poskytovateľ spracúva osobné údaje v nasledovnom rozsahu: meno, priezvisko, titul, adresa, adresa pre doručenie, telefón a e-mail. Vaše osobné údaje sú dôverné a nie sú poskytované žiadnym iným subjektom, okrem kuriérskej spoločnosti DHL zabezpečujúcej dopravu produktu. Poučenie o právach dotknutej osoby:

Kupujúci má právo kedykoľvek požiadať o aktualizáciu alebo opravu svojich osobných údajov. Zároveň má právo vyžadovať informácie o spracúvaní osobných údajov a zozname spracúvaných osobných údajov. Poskytovateľ sa zaručuje, že nepredá, neprenajme a ani inak neposkytne vaše údaje žiadnej tretej strane.

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie